Juanan Morales, Dani Miret i Jordi Martí durant la presentació
Juanan Morales, Dani Miret i Jordi Martí durant la presentació (Foto: EFE)
BÀSQUET

Dani Miret, presentat a Badalona: "Som un club únic, vull connectar amb el nostre segell"

Fet a la casa, el nou entrenador de la Penya vol un equip que sigui reconeixible

Jordi RobirosaActualitzat

Si hi ha una cosa que està molt clara és que Miret és nou en el seu mester -entrenador del primer equip-, però no és nou a la casa: més aviat al contrari. Amb una trajectòria llarguíssima al club, Miret ha fet tots els papers de l'auca fins a arribar a la màxima responsabilitat, un càrrec que ocuparà, en principi, fins al juny del 2026. Les seves primeres paraules han estat d'orgull:

"M'he format a la Penya, que és com una universitat a nivell europeu i mundial, per la manera com es viu i s'entén el bàsquet. Puc dir que a Badalona ho he fet tot."

Amb un ritme pausat -potser massa i tot- i unes respostes llargues i meditades -potser massa i tot-, el nou entrenador del club verd-i-negre ha explicat quina és la seva filosofia:

"Vull treure el màxim partit en aquests sis partits que queden fins a acabar la temporada. L'equip necessita continuar creient i necessitem donar el nostre 10 en cada minut del partit. Hem de reaccionar, hem de ser competitius en tot el que fem."

El president del club, Juanan Morales -que ha fet les seves intervencions en un català francament polit-, no ha eludit la qüestió de per què un canvi d'entrenador a només sis jornades del final, amb tot el tràngol que això suposa. Morales ha comentat que la dinàmica no era positiva i que el que volien és que l'equip transmetés una il·lusió que ara no reflectia.

Acabada la roda de premsa, Miret -que és una persona educada i molt correcta-, ha agraït a tots els periodistes la seva presència i, tot seguit, ha dirigit la seva tercera sessió amb els jugadors. El primer examen és de traca i mocador: un Madrid ferit al pavelló de la Comunitat. Només cal desitjar-li molta sort.

ARXIVAT A:
Penya
Anar al contingut