Bàsquet

El Joventut de Badalona comença els entrenaments

Els verd-i-negres tornen a la feina per afrontar una temporada il·lusionant en què disputaran competició europea

Actualitzat

El Joventut s'ha posat en marxa per preparar la temporada. En el primer dia d'entrenament després de les vacances d'estiu, els nous fitxatges han fet la primera presa de contacte amb els seus nous companys.

El base Nikos Zisis, l'escolta Klemen Prepelic, l'aler-pivot Kerem Kanter i el pivot Alen Omic són les quatre incorporacions per al proper curs.

L'Olímpic de Badalona ha presentat una imatge renovada, ja que la disputa de competició europea ha obligat els verd-i-negres a canviar el parquet de la pista.

Aquesta serà una temporada exigent per a la Penya, pel fet de compatibilitzar dues competicions: la Lliga i l'Eurocup. El retorn a Europa il·lusiona l'equip, que confia de ple en el que puguin aportar les noves incorporacions.

Carles Duran, entrenador del Joventut, ha explicat que l'equip té "la il·lusió de tornar a fer-ho bé" després d'una gran temporada 18-19 i ha afirmat que està satisfet amb la plantilla.

"Hem mantingut el bloc, molts jugadors que l'any passat ho van fer molt bé i han fet que, en un any i mig, la Penya passi de baixar a disputar competició europea. Els jugadors que han vingut complementen l'equip."

ARXIVAT A:
Penya
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut