BARÇA

Les eleccions a la presidència del Barça es mantenen el 7 de març

El president de la junta gestora s'ha reunit amb els tres candidats a la presidència i finalment s'ha descartat un avançament electoral al 28 de febrer per la dificultat de la logística del vot per correu

Redacció Esport3Actualitzat

Les eleccions a la presidència del Barça es faran el 7 de març com estava previst, després de la reunió d'aquest dimecres entre el president de la junta gestora, Carles Tusquets, i els tres candidats, Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa. En aquesta trobada s'ha decidit que avançar-les al 28 de febrer era complicat per la logística del vot per correu i finalment s'ha mantingut la data del 7 de març com a dia de les eleccions.

Dimarts de la setmana que ve la gestora donarà de forma oficial la data definitiva de les eleccions en funció de com i quan es pot implementar el vot per correu. Cap candidat confia que siguin abans del 7 de març.

Ronald Koeman també ha participat en la primera part de la reunió, suposadament per parlar de la necessitat d'incorporar algun jugador en aquest mercat d'hivern, operació que s'hauria de fer, evidentment, abans de les eleccions, però que sembla molt complicada en l'actual situació econòmica del club blaugrana. Per tant, l'arribada del central català del Manchester City Èric Garcia està pràcticament descartada.

Aprovat el vot per correu

La consellera de la Presidència i portaveu del govern, Meritxell Budó, ha explicat que el govern català ha aprovat un decret llei "que habilita el vot per correu postal i també el vot electrònic en els processos d'elecció de les juntes directives i els presidents de les entitats esportives de Catalunya". Això només seria per als processos que s'iniciïn a partir d'ara. Per als ja iniciats, com és el cas del Barça, només es podrà votar per correu i no es podrà fer servir el vot electrònic.

Això significa que, de moment, les eleccions a la presidència del Barça -previstes per al 7 de març- es podran dur a terme. La setmana passada, el president de la junta gestora, Carles Tusquets, va proposar aquesta solució per poder-les celebrar, després que la Generalitat no permetés cap excepció a les limitacions de mobilitat.

ARXIVAT A:
Eleccions Barça
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut