Supercopa de Catalunya

El Girona tomba el Barça a la Supercopa de Catalunya (0-1)

Un solitari gol d'Stuani de penal ha donat el títol al conjunt blanc-i-vermell

Jordi GrauActualitzat

Debut de Todibo jugant de migcentre. Valverde ha situat d'entrada els 7 jugadors del primer equip. Eusebio ha fet un onze amb barreja de titulars i suplents.

La primera meitat no ha tingut un dominador clar però el Girona ha estat més vesrtical. Lozano i Roberts han tingut un parell de bones oportunitats.
El Barça ha estat pràcticament inofensiu. Només una bona passada filtrada per Collado l'ha rematat amb potència Malcom però Gorka ha desfet el perill.

Todibo, que ha acabat la primera meitat ofegat, ha deixat aquest bon detall en forma de túnnel a Granell i ha passat a la defensa després del descans on ha jugat 20 minuts molt poc exigit. El Girona ha perdut Douglas Luiz per culpa d'una lesió muscular quan només portava dos minuts sobre la gespa.

Eusebio ha anat per la Supercopa donant entrada a tota la pólvora: Borja, Portu i Stuani. En un duel de futbolistes del filial Valery ha estat més murri que Collado que ha comès aquet penal claríssim. Stuani no ha fallat des dels 11 metres i ha superat Cillessen per situar el zero a un.

A centrada de Malcom, Aleñá ha pogut fer el gol de la igualada però la seva rematada s'ha estavellat al travesser. El millor blaugrana ha estat a Riqui Puig que ha rebut, però, una entrada terrible d'Stuani. Cillessen ha pujat a rematar l'ultim córner però el Barça ha acabat sense marcar en un molt mal partit dels seus davanters. Granell ha aixecat el primer títol de Supercopa de Catalunya de la història del Girona.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut