Ariday només ha jugat 9 partits amb el Girona
Futbol

El Girona i el jugador Ariday Cabrera arriben a un acord per rescindir el contracte

El Girona i el davanter Ariday Cabrera han arribat a un acord per rescindir el contracte que els vinculava fins al juny del 2014, segons ha confirmat el club català. Ariday, que va arribar al Girona l'estiu passat, ha tingut molt poc protagonisme durant aquests mesos, ja que ha participat en 9 partits i només en una ocasió ha estat titular.

Actualitzat
El Girona i el davanter Ariday Cabrera han arribat a un acord per rescindir el contracte que els vinculava fins al juny del 2014, segons ha confirmat el club català. Ariday, que va arribar al Girona l'estiu passat, ha tingut molt poc protagonisme durant aquests mesos, ja que ha participat en nou partits i només en una ocasió ha estat titular.

El futur del canari apunta ara al Betis B, ja que, segons diverses informacions de la capital sevillana, l'equip verd-i-blanc és a prop de concretar el seu fitxatge per a l'equip filial. Aquesta és la segona sortida de la plantilla gironina en aquest mercat d'hivern, després de la cessió del porter Albert Quintana al Santboià de la Tercera Divisió.
Anar al contingut