Segona Divisió

El Girona guanya un Espanyol desencertat gràcies al gol de Pablo Moreno i a les aturades de Juan Carlos (1-0)

Un gol de Pablo Moreno en el minut 41 permet als de Francisco superar l'Espanyol i guanyar el primer partit de Lliga d'aquest 2021. El conjunt perico manté el liderat, però amb els mateixos punts que el Mallorca

Cristina Busquets RoviraActualitzat

La primera part a Montilivi ha estat entretinguda, amb un Espanyol que ha gaudit de moltes ocasions i d'un Girona que ha aprofitat la més clara que ha tingut. Juan Carlos ha estat providencial per salvar les arribades dels de Vicente Moreno; amb una bona mà a Melamed i una bona acció per treure la rematada de cap de David López a la sortida d'un córner. Just abans de la primera mitja hora, un xut de rosca d'Embarba l'ha refusat el pal dret de la porteria gironina. I quan els pericos encara es feien creus de totes les ocasions que no havien aprofitat a la primera part, ha aparegut Pablo Moreno per marcar el primer gol en el 41. Stuani ha iniciat la jugada cap a Samu i el madrileny ha assistit Moreno, que tot i que Cabrera l'ha seguit, ha superat Diego López.

La segona part ha començat com la primera. Amb l'Espanyol tenint les ocasions sense materialitzar-les, com una de molt clara d'RDT que ha salvat Calavera a la mateixa línia de gol. Juan Carlos i el pal han tornat a ser providencials per impedir una rematada de Puado en el 54, i més tard, la rematada franca de Keidi Bare.

RDT, seguit per Moreno a Montilivi (@rcde)

El Girona ha guanyat el primer partit de Lliga d'aquest 2021 i els dos d'aquesta temporada a l'Espanyol que, tot i la derrota, manté el liderat, això sí, amb els mateixos punts que el Mallorca, que havia superat abans el Rayo (1-3).