Girona

El Girona fa oficial el comiat d'Eusebio Sacristán

L'entrenador castellà veu interromput el seu contracte per tercera vegada consecutiva en els últims quatre anys

Josep M. PuigActualitzat

El Girona acaba de fer oficial en un comunicat la destitució d'Eusebio Sacristán com a entrenador del primer equip, tot i que encara tenia un any més de contracte. Amb aquest comiat, Eusebio veu interromput el contracte per tercera vegada consecutiva en els últims quatre anys: el 2015 del Barça B, el 2018 de la Reial Societat i ara, el 2019, del Girona. El tècnic renuncia a l'any de contracte.

3 punts dels últims 30 han condemnat el Girona a la Segona Divisió i han fet impossible la continuïtat del tècnic de La Seca. Durant tota la temporada, Eusebio mai ha tingut clar un patró de joc, ha fet canvis constants de sistema i tampoc ha sabut definir un onze titular consistent. A més, el Girona d'Eusebio va desaprofitar un coixí de 9 punts sobre el descens quan faltaven 10 jornades per al final.  

El tècnic castellà se sent culpable per no haver trobat un patró de joc ni tampoc un onze titular consistent. Per tant, Eusebio ha decidit perdonar l'any de contracte.

Eusebio deixa la banqueta, com també tot el seu equip de treball. Els segons entrenadors, Onésimo Sánchez i Juan Carlos Andrés, i el preparador físic, Gerardo Izaguirre, també fan les maletes.

 Des de la setmana passada que la direcció esportiva del Girona ja treballa en el futur entrenador amb tres opcions a sobre de la taula. Una és un perfil coneixedor de la categoria i amb experiència a Primera, com l'extrenador de l'Osca Francisco. Però la propietat del club vol fer un pas més endavant en la dimensió del club, i la seva prioritat seria Marcelo Bielsa, que ha estat a punt de fer pujar el Leeds a la Premier League aquesta temporada. El principal escull de l'argentí és la seva alta nòmina i que té ara mateix moltes nòvies a Europa, com la Roma i el Celta. L'uruguaià Gustavo Poyet, ara mateix sense equip, també surt a les travesses, després de ser sondejat com a substitut d'Eusebio fa unes setmanes.

ARXIVAT A:
Eusebio
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut