Futbol

El Girona entrega a la LFP la gravació que confirma l'intent de suborn del Racing

El Girona ha entregat a la Lliga de Futbol Professional la gravació de la conversa que dirigents del Racing de Santander van mantenir amb directius gironins. TV3 ha pogut accedir a la gravació de la reunió del 2 de juliol on l'expresident del club cantàbric, Francisco Pernía, demana al Girona que s'autoinculpi d'alineació indeguda en el partit que els va enfrontar a El Sardinero. D'aquesta manera, el Racing recuperaria tres punts que li permetrien mantenir-se a Segona en cas de descens administratiu d'algun club.

Actualitzat
El Girona ha entregat a la Lliga de Futbol Professional la gravació de la conversa que dirigents del Racing de Santander van mantenir amb directius gironins. Una conversa on, des del Racing, s'intenta persuadir el club gironí perquè s'autoinculpi d'alineació indeguda a l'enfrontament de Lliga entre tots dos equips, que va acabar amb triomf del Girona per 0-1.

Dilluns, en la roda de premsa conjunta amb la LFP, el president del Girona, Joaquim Boadas, ja va denunciar l'intent de compra del Racing de Santander i aquest divendres se n'han filtrat les proves. TV3 ha pogut accedir a la gravació de la reunió del 2 de juliol on l'expresident del club cantàbric, Francisco Pernía, demana al Girona que s'autoinculpi d'alineació indeguda en el partit que els va enfrontar al Sardinero. D'aquesta manera, el Racing recuperaria tres punts que li permetrien mantenir-se a Segona en cas de descens administratiu d'algun club.

"Ho treballem tot. Allò del Mirandès, allò del Guadalajara, allò altre... però no podem anar perdent possibilitats. Per això som aquí avui. O sigui, ahir a la nit, després d'una tarda de debat sobre aquesta qüestió, dons ens vam atrevir a venir a fer-vos aquest plantejament, naturalment amb una contraprestació que és la que plantegem o la que acordem, vinga", se sent a la gravació.

El migcampista Albert Dorca podria haver estat aquesta compensació. El Girona, però, s'hi va negar. Precisament el Racing també està implicat en un altre presumpte cas de compra de partits: el 3-0 amb el qual es va imposar a l'Hèrcules en l'última jornada. La Fiscalia Anticorrupció investiga el cas.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut