Joaquim Boadas és el president del Girona.
Futbol

El Girona denuncia el Racing per l'intent d'arreglar un partit el passat mes d'abril

El Girona ha denunciat el Racing de Santander per l'intent d'arreglar el partit que van jugar tots dos l'abril passat a El Sardinero. Joaquim Boadas, president del Girona, ha denunciat a la Federació Espanyola de Fubol que el president del l'equip cantàbric, Ángel Lavín, li va proposar que el Girona reconegués l'alineació indeguda de dos jugadors. D'aquesta manera el Racing hauria sumat tres punts i hauria mantingut la categoria.

Actualitzat
El Girona ha denunciat el Racing de Santander per l'intent d'arreglar el partit que van jugar tots dos l'abril passat a El Sardinero. Joaquim Boadas, president del Girona, ha denunciat a la Federació Espanyola de Fubol que el president del l'equip cantàbric, Ángel Lavín, li va proposar que el Girona reconegués l'alineació indeguda de dos jugadors. D'aquesta manera, el Racing hauria sumat tres punts i hauria mantingut la categoria. Segons informen aquest divendres "El Periódico de Catalunya" i "El País", la denúncia ha estat presentada al Comitè de Competició i dilluns se'n donaran els detalls.

El president del Girona, Joaquim Boadas, explica que va rebre la visita de l'actual president del Racing, Ángel Lavín, el representant de jugadors Eugenio Botas i de Francisco Pernía, considerat l'home fort del club, amb la intenció que el Girona confirmés que va alinear indegudament els jugadors Migue i Luso al partit que van guanyar a El Sardinero. Un fet que els donaria la salvació, perquè, per classificació, podrien optar a ocupar la plaça vacant que deixa el Guadalajara, que va baixar a Segona B per causes administratives. A canvi, el Racing els oferia de forma gratuïta el jugador Albert Dorca i una quantitat de diners.
 
Anar al contingut