Cristhian Stuani remata la pilota en el partit contra l'Alabès (EFE)
Girona

El Girona deixa escapar fins a 7 punts en els últims minuts dels partits

L'equip blanc-i-vermell ha patit quatre finals dramàtics de partit que li han impedit sumar fins a 7 punts

Manel PriegoActualitzat

Al Girona li està costant sentenciar els partits en el tram decisiu. El club ha perdut 7 punts en els últims minuts de joc, una xifra que li impedeix col·locar-se en les posicions d'accés a les competicions europees.

El conjunt de Pablo Machín es va deixar empatar en el minut 85 per l'Atlètic de Madrid en el debut a la Primera Divisió, i va perdre contra el Sevilla en la quarta jornada després de fallar un penal en el temps afegit. Fa dues setmanes el Betis va anotar el gol de l'empat en el minut 95, i ahir es va deixar remuntar per l'Alabés quan guanyava 2-1 en el minut 86.

D'altra banda, també va encaixar un gol del Llevant en el minut 92, tot i que va acabar guanyant el partit per 1-2.

El Girona té com a  assignatura pendent la millora en l'aspecte defensiu: des del 20 de setembre, en el partit contra el Leganés, l'equip català no acaba un partit sense encaixar cap gol.