Tots els integrants del Girona FC han sortit al balcó de l'Ajuntament de Girona per celebrar l'ascens a la Primera Divisó (EFE)
Futbol

El Girona celebra l'ascens a Primera amb una rua pels carrers i una festa a la Copa

Un autobús descapotable ha portat els jugadors des de l'estadi de Montilivi fins a l'Ajuntament i posteriorment s'han celebrat diversos concerts

Actualitzat

Aquest dilluns a la tarda el Girona ha ofert l'històric ascens a Primera Divisió a tota la ciutat. Després d'una nit llarga de celebracions, avui la festa ha continuat a la capital gironina amb una rua pels carrers. Els jugadors han desfilat en un autobús descapotable des de l'estadi de Montilivi fins a l'ajuntament i després, festa amb música al passeig de la Copa, al costat del Parc de la Devesa.

Els jugadors i el cos tècnic han fet una autèntica festa en l'autobús descobert. Han sortit de Montilivi i han desfilat pels carrers de la ciutat fins arribar a la Plaça del Vi. Un cop a l'ajuntament, la plantilla i directius del club han estat rebuts per l'alcaldessa Marta Madrenas i la resta de regidors, acte institucional de celebració de l'ascens i posteriorment, l'equip ha fet tota mena de parlaments a la seva afició d'allò més festius. Alguns jugadors s'han atrevit a prometre que es guanyaran un lloc a la Lliga de Campions la propera temporada mentre l'entrenador mentre Pablo Machín, se'ls mirava amb una expressió de sorpresa. També hi hagut paraules pel Lugo i per l'Sporting, responsables dels anteriors ascensos frustrats del Girona FC, i han assegurat que "donaran guerra al FC Barcelona i al Reial Madrid".

L'entrenador, en el seu torn de paraula, ha expressat la satisfacció que sent pels seus homes després d'haver aconseguit fer realitat el somni de l'ascens: "Estic orgullós que haguem aconseguit que tanta gent sigui del Girona de veritat".

El president del Club, Delfí Gelí, ha destacat que ara se'ls gira molta feina: "Ens queden molts reptes tots junts. Això només ha fet que començar i volem seguir creixent"

En acabar l'acte, els jugadors i cos tècnic han pujat de nou a l'autobús que els ha portat fins al passeig de la Copa, on hi havia muntat un escenari d'un espectacular concert on han actuat diversos grups: el Cor Geriona, els Amics de les Arts , Sopa de Cabra, The Gruixut's... entre d'altres. 

Segons el consistori, unes 15.000 persones han viscut els actes de celebració entre la rua, els parlaments a la Plaça del Vi i els posteriors concerts.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut