El Girona cau al Carlos Tartiere (4-2)

Els blanc-i-vermells, condicionats per la rigorosa expulsió de Granell al minut 16 per doble groga, encaixen la sisena derrota a la Lliga en 12 partits

Miquel RibasActualitzat

El Girona ha plantat cara a l'Oviedo al Carlos Tartiere, però la rigorosa expulsió de Granell per doble targeta groga en el minut setze de joc ha condicionat el joc de l'equip d'Unzué, que ha encaixat la sisena derrota en 12 partits a la Lliga (4-2).

L'Oviedo ha encarrilat el partit molt d'hora. En el minut 7 de joc, Marco Sangalli ha assistit el golejador de l'equip, Alfredo Ortuño, per obrir el marcador. Era el seu vuitè gol a la Lliga (1-0).

No s'havia ressituat el Girona al camp, quan Àlex Granell ha vist la seva segona groga consecutiva, per una entrada a destemps. L'àrbitre, que feia uns moments li havia tret una primera targeta bastant rigorosa, no ha dubtat a enviar als vestidors el capità blanc-i-blau.

En el minut 33 ha arribat el 2 a 0, després d'una greu errada defensiva de Juanpe. Saúl li ha robat la pilota i Alfredo Ortuño ha tornat a superar el porter Juan Carlos.

Tot feia presagiar que el marcador no es mouria abans del descans, però pràcticament en el temps de descompte de la primera part, l'enginyós Cristhian Stuani ha tret un gol en l'única acció de perill protagonitzada pel Girona (2-1).

A la segona part, l'Oviedo ha encarrilat el partit amb un gol de Borja Sánchez (3-1). Juan Carlos ha tocat la pilota, però no ha pogut evitar el gol. El Girona estava molt tocat, però, en el minut 84, a la sortida d'un córner, Marc Gual, de volea, ha fet el 3 a 2. L'equip d'Unzué s'ha llançat a l'atac i, tot seguit, Stuani, de cap, ha pogut marcar, però la pilota ha fregat el travesser.

L'Oviedo ha tancat el partit en una jugada de contracop en què Juanpe ha tornar a fallar en el refús de la pilota. El panameny Joel Bárcenas ha establert el 4 a 2 definitiu. L'Oviedo ha posat fi a la seva sequera al seu estadi i ha firmat la primera victòria de la temporada.