Girona

El Girona cau a Montilivi davant el Llevant i és virtualment a Segona (1-2)

El conjunt gironí no ha estat capaç d'aguantar un empat que tenia en els últims minuts del partit i ha vist com Bardhi, amb un gol en el minut 87, li arrabassava els tres punts tan necessaris. Amb aquesta victòria, el Llevant certifica la permanència a Primera

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

Partit de vida o mort a Montilivi, davant de 13.342 espectadors i a dues jornades per al final de la Lliga. El Girona s'enfrontava al Llevant amb la necessitat imperiosa de sumar els tres punts per poder continuar viu a Primera. El conjunt gironí no ha estat capaç d'aguantar un empat que tenia en els últims minuts del partit i ha vist com Bardhi, amb un gol en el minut 87, li arrabassava els tres punts tan necessaris (1-2).

El Llevant ha començat malament, ja que Toño s'ha lesionat al primer minut. El jugador del Llevant s'ho ha fet tot sol, intentant refusar una pilota. Pedro López l'ha hagut de substituir i ha esgotat així el primer canvi del seu equip. El Girona ha estat a punt de marcar en els primers minuts, per partida triple, en un inici de partit boig.

Els d'Eusebio han continuat presentant molt perill durant tota la primera part. Portu (12') ha estat a punt de fer el primer. El murcià ha aprofitat una errada de Coke, i ha rematat la pilota amb un xut creuat que atura Aitor.

La mala sort en forma de lesions ha continuat afectant el Llevant, que ha hagut de fer el segon canvi obligat en el minut 18. Rober Pier s'ha lesionat el genoll mentre es disputava la pilota amb Portu; l'ha substituït Postigo. L'única ocasió del Llevant en els primers 45 minuts ha arribat fregant el descans, després d'una falta lateral de Campaña que Bono allunya amb els punys.

A la segona part, ha arribat el merescut gol del Girona. Stuani marca en el minut 60 un gol que bé hauria pogut valer una permanència (1-0). Stuani recull un refús per obrir el marcador, guanyar un rival directe i situar-se fora de la zona de descens. L'alegria, però, ha durat poc per al Girona, que ha vist com el Llevant empatava el matx (1-1) un minut després amb un gol de Morales. Amb aquest resultat el Girona tornava a estar en zona de descens.

En el minut 69, l'àrbitre ha xiulat penal i ha mostrat vermella directa a Coke, el porter del Llevant. Després de la revisió del VAR, l'àrbitre s'ha fet enrere tant en el penal com en la targeta. L'acció ha quedat en res. En el minut 82, Muniesa ha tingut una nova oportunitat de marcar, però la pilota ha passat per sobre de la porteria de Coke.

Quan semblava que el partit acabava empatat, galleda d'aigua freda per al Girona a Montilivi, que ha vist com el Llevant s'avançava en el marcador amb un gol de Bardhi (1-2).

Per aconseguir mantenir-se a Primera, el Girona necessita guanyar al camp de l'Alabès, que el Celta perdi contra el Rayo i recuperar l'"average" amb el Celta (actualment, -15 Girona i -9 Celta).