Fernando Estévez va saltar al terreny de joc per atendre un jugador del Talavera
Futbol

El gest humà de l'entrenador del Badajoz per atendre un jugador rival que estava inconscient

Fernando Estévez, metge de professió, va saltar ràpidament sobre el terreny de joc per atendre el futbolista del Talavera Adighibe, que va ser evacuat en ambulància després de caure inconscient

El partit entre el Badajoz i el Talavera de la Segona B va viure un bon ensurt quan un dels jugadors visitants, Adighibe, va caure inconscient sobre la gespa després de rebre un fort cop de César Morgado. Veient que el futbolista del Talavera no reaccionava i després d'uns moments d'angoixa, l'entrenador local, Fernando Estévez, no va dubtar ni un moment i va saltar ràpidament sobre el terreny de joc per atendre'l.

Estévez, metge de professió, va córrer ràpidament fins a la posició d'Adighibe i va ajudar els serveis mèdics en les tasques de reanimació. Finalment, el futbolista del Talavera va ser evacuat en ambulància fins a un hospital proper. Un gran gest humà que va provocar una gran ovació dels aficionats presents a l'estadi Nuevo Vivero de Badajoz i la felicitació de la banqueta visitant.

En la roda de premsa posterior al partit, Estévez va explicar la seva reacció immediata.

"Tots sabeu que treballo habitualment a urgències i estic acostumat a aquest tipus de situacions també en els terrenys de joc. Simplement m'he limitat a explorar-lo. Estava commocionat i desorientat, però tenia pols i ventilava bé. L'he posat en situació lateral de seguretat."

 

Anar al contingut