Deulofeu, en un partit amb el Milan (Reuters)
Futbol

El futur de Gerard Deulofeu es resoldrà aquesta setmana

El Barça podria anunciar aviat si fa efectiva la clàusula de recompra, encara que això no assegura que el jugador no sigui revenut després

RedaccióActualitzat

El FC Barcelona podria fer oficial en les pròximes hores el retorn de Gerard Deulofeu a la disciplina blaugrana, encara que segueix sent una incògnita si l'extrem català hi estarà de pas o hi tornarà per quedar-se.

El club pot executar la clàusula de recompra fins aquest divendres 30 de juny. El cost de l'extrem seria de 12 milions d'euros que cobraria l'Everton, club que el va comprar per 6 milions fa dos anys. A partir d'aquest data, l'entitat anglesa, que ja va cedir Deulofeu al Milan a meitat de la temporada passada, és lliure de traspassar el jugador a l'equip que vulgui.

Tot i la contundència de Robert Fernández afirmant que el Barça volia recuperar Deulofeu, el jugador no s'ha mostrat tan contundent quan se l'ha interrogat per la possibilitat de tornar a jugar al Camp Nou, i encara no ha parlat obertament del seu futur. Així, fins que el jugador no acabi la seva concentració amb Espanya sub-21 no es reunirà amb Robert Fernández per concretar el seu retorn a l'entitat blaugrana.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut