MotoGP

El francès Fabio Quartararo fa la "pole" davant de Márquez al GP de Catalunya de MotoGP

El pilot francès ha signat la seva segona "pole" de la temporada

Actualitzat

Un estratosfèric Fabio Quartararo guanya la "pole position" al Gran Premi de Catalunya de MotoGP i ja és la segona de la temporada. El francès ja ho va fer al circuit de Jerez i es va convertir en el pilot més jove de la història a aconseguir-la, superant Marc Márquez. El de Cervera sortirà segon en una primera fila que en principi havia de completar Maverick Viñales, tercer. El pilot de Figueres, però, ha estat sancionat amb 3 posicions.

Quartararo arribava a Montmeló pocs dies després de ser operat de l'avantbraç i era dubte per disputar la vuitena prova de l'any. Aquest diumenge tindrà un nou repte, tenint en compte que si guanyés la cursa, es convertiria en el pilot més jove de la història a guanyar i superaria una vegada més el #93. 

Àlex Rins, que havia estat el més ràpid al tercer entrenament lliure, sortirà vuitè després de caure a terra quan estava firmant el seu millor temps amb opcions clares de primera fila. 

Maverick Viñales, sancionat

Maverick Viñales ha estat sancionat amb tres posicions a la graella de sortida per entorpir la volta ràpida del poleman, Fabio Quartararo. Amb aquesta sanció, Viñales sortirà sisè en comptes de tercer i Morbidelli ocuparà la seva posició:

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut