Handbol

El FC Barcelona s'estrena amb una derrota davant el Pick-Szeged a la Champions d'handbol (31-28)

Els de Xavi Pascual han anat a remolc la major part del partit

Joan R. VallvéActualitzat

Després d'encadenar tres títols en aquestes primeres setmanes de temporada, el Barça ha aterrat de sobte i s'ha estavellat a la pista del Szeged (31-28). La Lliga de Campions és una competició diferent. Els blaugrana estaven advertits, fa dos anys que els hongaresos no perden a casa en competició continental. I avui tampoc ho han fet.

En la primera meitat, el Szeged ha atropellat l'equip de Xavier Pascual. Esperonats per les bones parades del porter Mikler i amb una joc d'atac molt encertat, la diferència s'ha disparat ràpidament. En el minut 11, el marcador ja era de 8 a 4. El tècnic Xavier Pascual no trobava la manera ni de fer reaccionar l'equip ni de contrarestar tota l'estratègia ofensiva que li havia preparat Juan Carlos Pastor.

Bombac i l'exblaugrana Maqueda han conduït el partit fins a un inesperat 18 a 11 per arribar al descans.

En l'inici de la segona part, els hongaresos han arribat a dominar de 9 gols (20 a 11), però han volgut alentir el joc i el Barça ho ha aprofitat per reaccionar. Les parades de Moller i els contracops d'Ariño han permès descomptar el desavantatge. Quedaven 7 minuts i els blaugrana estaven només 1 gol per sota (27 a 26). Semblava que la remuntada estava a tocar, però un parell d'errades en el moment més inoportú han reactivat el Szeged, conduït ara pel català Joan Cañellas fins al defintiu 31 a 28. A la Lliga de Campions, les errades es paguen molt cares.