Les obres previstes aquest estiu al Camp Nou (@FCBarcelona_cat)
Barça

El FC Barcelona invertirà uns 10 milions d'euros en treballs de manteniment al Camp Nou

El club blaugrana ha anunciat que farà unes millores en la instal·lació elèctrica i ampliarà el túnel d'accés a l'estadi per adequar la infraestructura a necessitats actuals i futures

Actualitzat

El FC Barcelona realitzarà una sèrie de millores en la instal·lació elèctrica i ampliarà el túnel d'accés al Camp Nou per adequar la infraestructura a necessitats actuals i futures així que finalitzi la temporada amb un cost d'uns 10 milions d'euros.
  
Segons ha anunciat el club blaugrana, a partir del 20 de maig i una vegada conclosa l'activitat esportiva a l'estadi blaugrana, l'entitat barcelonista afrontarà una sèrie d'obres al recinte per millorar instal·lacions obsoletes i que necessiten adequar-se.

La inversió a realitzar és d'uns 10 milions d'euros, que inclouen millores en la instal·lació elèctrica i al túnel del Gol Sud. Aquest tipus d'actuacions, segons ha aclarit el club, són "prèvies i independents" del projecte 'Espai Barça', de remodelació del Camp Nou, que té previst l'inici de les obres a l'estiu de 2019.

Anar al contingut