Coutinho, jugador del Liverpool pretès pel Barça
Coutinho va vestir la samarreta del Liverpool abans de fitxar pel Barça
Futbol internacional

El director esportiu del Liverpool deixa clar que l'equip no troba a faltar Philippe Coutinho

Actualitzat

El director esportiu del Liverpool, Peter Moore, ha deixat ben clar que no troba a faltar Philippe Coutinho, i és que relaciona els èxits de l'equip anglès amb el moment que el brasiler va fitxar pel Barça.

Els "Reds" van guanyar la Champions League temporada passada i són els líders incontestables de la Premier League en la present campanya. L'equip que dirigeix Jürgen Klopp és a 22 punts del segon, el Manchester City de Pep Guardiola, i sap amb total seguretat que el títol de la Lliga anglesa porta el seu nom.

"Quan va marxar fa dos anys, hi va haver un canvi complet en l'estil de joc i amb prou feines vam perdre un partit més en el que quedava de temporada."

 

La dada no és ben bé exacta perquè el Liverpool va perdre tres partits d'ençà que Coutinho va abandonar l'equip anglès: contra el Swansea, el Manchester United i el Chelsea. A banda també va caure eliminat a la Copa, va perdre a la tornada de semifinals de la Lliga de Campions contra la Roma i a la final contra el Reial Madrid. Això sí, amb el que va pagar el Barça, el Liverpool va poder fitxar un dels millors porters del moment:

"No vull faltar al respecte a Coutinho, però tenia una forma diferent d'entendre el futbol. Els diners que ens va donar ens va servir per portar Alisson Becker."

 

ARXIVAT A:
Coutinho
Anar al contingut