Natació

El CN Sabadell no renova el contracte de la doble medallista olímpica Mireia Belmonte

El club ha comunicat que la junta directiva va decidir per unanimitat que no renovarà el contracte de la doble medallista olímpica. Les postures estaven enfrontades i les negociacions aturades des de fa dies. Belmonte es queda ara sense llicència i no podrà tornar a competir fins que no tingui un altre club.

Actualitzat
El CN Sabadell ha comunicat que la junta directiva va decidir per unanimitat que no renovarà el contracte de la doble medallista olímpica Mireia Belmonte. Les postures estaven enfrontades i les negociacions aturades des de fa dies. La nedadora badalonina es queda ara sense llicència i no podrà tornar a competir fins que no tingui un altre club.

Belmonte es va reunir fa uns dies amb el president del club, Miquel Torres, i no van arribar a un acord sobre un augment en la fitxa de la nedadora. La principal qüestió per resoldre és la continuïtat de Belmonte amb l'entrenador Fred Vergnoux, director tècnic del CN Sabadell, que ha estat l'artífex de la seva gran progressió els últims anys i que recentment ha renovat amb l'entitat vallesana.

Abans que es trenqués l'acord amb el CN Sabadell, Belmonte havia anunciat que disposava d'ofertes de diferents universitats nord-americanes i també d'altres països. "Si no ens posem d'acord, m'ho plantejaré", va explicar Belmonte.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut