El CN Sabadell empata amb l'Spandau de Berlín, a la Champions (Imatge d'arxiu)
Waterpolo

El CN Sabadell empata amb l'Spandau de Berlín, a la Champions (9-9)

El partit ha començat malament per als catalans, amb un 0-3 en contra, però amb una mica més d'encert podia haver acabat en victòria

L'Astralpool Sabadell no ha pogut guanyar el seu segon partit de Champions i ha acabat empatant a 9 contra l'Spandau de Berlín, que també havia sortit perdedor de la jornada inaugural.

Els de Quim Colet han patit durant el primer període, on els alemanys s'han arribat a posar 0-3. Fran Valera ha retallat diferències, però de seguida Roman Shepelev ha fet l' 1-4, i ha estat a pocs segons del final que Bernat Sanahuja ha sumat el segon pel Sabadell, el 2-4. En el segon període, només un gol: el de Sergi Cabanas. El 3 a 4 que els ha acostat una mica més al líder de la lliga de waterpolo del seu país.

La segona part no ha pogut començar millor. A més de la bona defensa i les aturades d'Edu Lorrio, Fran Valera ha posat l'empat a 4 al marcador, i poc després Averka ha col·locat el Sabadell al davant, per primera vegada, amb el 5-4, aprofitant una superioritat numèrica. La bona ratxa, el parcial de 4-0, s'ha trencat amb un gol de Strelezkij, que ha suposat l'empat a 5, i un altre de Prioteasa, que ha tornat a avançar l'Spandau amb el 5-6. Fran Valera ha aconseguit el tercer del seu compte particular, i ha recuperat l'equilibri amb el 6 a 6.

L'últim quart també ha començat en positiu, amb gol de Bernat Sanahuja, 7-6, però l'italià Marziali s'ha estrenat de cara a porteria per fer l'empat a 7. Edu Lorrio ha tornat a ser clau, a la porteria catalana, i també Averka, que ha sumat un gol molt important, el 8-7, a quatre minuts del final. Kholod ha espatllat la festa amb un gol de penal, l'empat a 8, però pitjor ha estat el 8 a 9 de Tkac que els tornava a posar al davant.  L'empat definitiu, per mitjà d'Averka, podia haver-se convertit en la primera victòria si Bernat Sanahuja no hagués fallat una última ocasió.

Derrota del CN Barcelona a l'Eurocup

Tampoc el Club Natació Barcelona va poder cantar victòria. En el partit d'anada dels vuitens de final de l'Eurocup, va perdre a la piscina del Sabac serbi (13-10). Blai Mallarach, amb 5 gols, va ser el màxim golejador dels cenebistes, que hauran de remuntar 3 gols a la Nova Escullera, el 14 de desembre, per accedir a la següent ronda.