La Penya renuncia a disputar l'Eurocup (@Penya1930)
Bàsquet

El Club Joventut Badalona ha anunciat que renuncia a disputar la propera edició de l'Eurocup

El consell d'administració del Club Joventut Badalona ha anunciat la seva decisió de renunciar a disputar la propera edició de l'Eurocup. El club badaloní ha pres la decisió per "garantir la viabilitat econòmica" de l'entitat.

Actualitzat

El consell d'administració del Club Joventut Badalona ha comunicat la seva decisió de renunciar a disputar la propera edició de l'Eurocup. Així ho ha fet saber a l'Euroleague després de prendre una decisió que asseguren "difícil, però absolutament necessària per preservar els interessos de la societat, en un moment en què tots els esforços s'han de centrar a garantir-ne la viabilitat econòmica". El club ha pres la decisió després de no trobar "vies alternatives de finançament dels costos derivats de la disputa d'una competició que no aporta cap retorn econòmic als equips que hi participen".

El consell del club badaloní demana, a través d'un comunicat firmat pel seu president, "comprensió" als aficionats, al mateix temps que es comprometen "a continuar treballant per millorar la situació del Joventut i facilitar el retorn de l'equip a les competicions continentals quan es donin totes les condicions per fer-ho".

Anar al contingut