Anthony "Choco" Lozano podrà jugar contra el Barça
Barça

El "Choco" Lozano podrà jugar contra el Barça

El davanter hondureny, exjugador del Barça B i ara al Cadis, ha donat negatiu al darrer test PCR i entra a la convocatòria

Redacció Esport3Actualitzat

El davanter hondureny, Anthony 'Choco' Lozano ha estat convocat a última hora per enfrontar-se dissabte al Barça a l'estadi Ramón de Carranza, en el partit de Lliga, que està previst a les 21.00 hores.

Lozano ha estat inclòs en la convocatòria després de donar resultat negatiu en la prova PCR que se li ha practicat divendres nit, després d'haver donat resultat positiu per Covid-19 en l'anterior que se li va realitzar dijous.

L'atacant hondureny, exjugador de Barça B i Girona entre d'altres equips, havia donat positiu durant una concentració amb la seva selecció a Guatemala. Va estar 10 dies confinat al país centreamericà i va tornar a Espanya on va tornar a donar positiu.

D'altra banda, l'entrenador de l'Cadis, Álvaro Cervera, no podrà seure a la banqueta davant el Barcelona, ​​en confirmar-se aquesta nit el Comitè d'Apel·lació la sanció de quatre partits de suspensió que li va ser interposada setmanes enrere pel Comitè de Competició.

 

 

Anar al contingut