Futbol sala

El Catgas perd una gran oportunitat per certificar el pas a la Copa d'Espanya després de caure davant del Santiago Futsal

El Catgas Energía necessitava com a mínim un empat per certificar matemàticament el pas a la fase final de la Copa d'Espanya, però un gol d'Hugo Sánchez en els darrers segons ha privat els colomencs d'accedir-hi en la primera oportunitat (5-6)

El Catgas Energia Santa Coloma ha començat  bé davant del Santiago Futsal, amb el qual ha protagonitzat un inici dominant, i ha trobat el gol en el minut 14. El primer l'ha signat Adolfo amb una jugada d'estratègia en un servei de banda que ha acabat marcant per sota les cames de Vara. En només dos minuts, els de Santa Coloma ampliaven l'avantatge. Un altre cop, Adolfo amb un potent xut ha fet el segon. Però, quan semblava que els de Passarrius ho tenien tot de cara, ha arribat Quintela per anotar dos gols en els darrers segons de la primera part

La remuntada gallega s'ha produït a l'inici de la segona, amb un gol d'Hugo Sánchez que ha aprofitat una errada de la defensa colomenca. Però Corvo, poc després, ha arribat per finalitzar una jugada col·lectiva i tornar a posar l'empat al marcador. El partit ha continuat amb un ritme elevat i just quan Corvo ha vist targeta groga, Quintela ha signat el quart que tornava a capgirar el resultat. Al minut 31 ha aparegut Fabián i ha empatat a quatre gràcies a una passada a l'espai de Rubén. El capità Dani Salgado i després d'un teva-meva amb Rubén ha capgirat el marcador (5-4) dos minuts després.

El Santiago Futsal s'ha vist obligat a jugar amb porter-jugador i ha desaprofitat dues ocasions fins que Catela, a dos minuts per al final, ha trobat l'empat (5-5) i amb el mateix sistema, Hugo Sánchez ha tornat a posar els gallecs al davant. A 42 segons del final, els colomencs també han sortit amb porter-jugador però no han pogut fer res. Amb els resultats que s'han donat a la resta d'equips, els colomencs han perdut la primera oportunitat de treure el bitllet per a la Copa d'Espanya i s'ho haurà de jugar a la pista del líder, l'Inter Movistar.