Futbol Sala

El Catgas Energia passa a la final de la Copa Catalunya de Futbol Sala derrotant el Manresa 1-7

L'equip de Santa Coloma ha derrotat molt clarament el Manresa

El Catgas Energia jugarà la final de la Copa Catalunya de Futbol Sala després d'haver derrotat en la primera semifinal el club amfitrió, el Manresa, per 1 a 7. L'equip de Primera ha derrotat clarament, tot i la seva lluita, el rival de Segona B. Ja en el primer atac ha obert el marcador l'equip de Santa Coloma de Gramenet, amb un gol de Iago Míguez. Els manresans, valents, han buscat l'empat, però, en el minut 10, Juan Carlos Sánchez "Juanqui" ha fet el 0-2 transformant un penal comès per un ex dels colomencs, Carles Corvo.

Els gols han començat a caure dins la porteria local. Ximbinha ha fet el tercer del Catgas Energia un minut més tard, poc abans de deixar el joc amb un cop al dit gros d'un peu. Dos minuts més tard, Ari Santos ha anotat el 0-4 amb un xut de falta directa. En el minut 17, Pol Pacheco ha marcat el 0 a 5 i en el 20 Pablo Del Moral el 0-6.

Els jugadors del Manresa han protestat aquest últim gol per unes possibles mans de Del Moral, i s'han queixat que, en l'anterior, Pacheco no s'ha aturat quan un company seu era al terra, cosa que ells sí que havien fet. En la segona part, amb els futbolistes una mica més calmats, Corvo ha fet el gol de l'equip en el minut 32. Ximbinha, que ha tornat a entrar en els últims minuts, ha fet el definitiu 1 a 7 a l'últim minut.