Xavier Espot, cap del govern d'Andorra, i Gerard Piqué, president del FC Andorra
Futbol

El cap de govern d'Andorra estén la mà al club de Gerard Piqué

Xavier Espot es mostra disposat a ajudar l'Andorra perquè no marxi del país

Redacció Esport3/AgènciaActualitzat

Xavier Espot, cap del govern d'Andorra, ha parlat aquest dijous sobre el polèmic comentari a les xarxes socials de Gerard Piqué en el qual va amenaçar d'emportar-se fora del país pirinenc el FC Andorra. El mandatari ha volgut calmar les aigües i ha assegurat que faran tot el que sigui a les seves mans "perquè el club continuï progressant" al principat d'Andorra.

El president andorrà ha assegurat que està disposat a ajudar el club de Piqué, però amb uns límits.

"Ara no serveix de res mirar cap enrere. Jo crec que la ministra d'Esports ja va exposar quin era el posicionament del govern respecte a aquest comentari a les xarxes socials del senyor Gerard Piqué. Nosaltres vam tenir una reunió amb el club i va ser positiva. Vam tornar a insistir que creiem en el projecte del FC Andorra."

"El que no podem fer és suplantar-nos en la part d'iniciativa privada que correspon al club, que és de naturalesa privada. I això ells ho entenen perfectament i qualsevol preocupació que tinguessin es va resoldre ahir."

La situació de les instal·lacions continua sent un escull difícil de salvar, però el dirigent andorrà creu s'hi pot trobar una solució si tothom hi posa de la seva part.

"Nosaltres volem treballar amb ells en el projecte d'un estadi que pugui donar resposta definitiva als requeriments de la Lliga. Ells estan disposats a fer-nos una proposta que generi sinergies. No podem pagar el nou estadi de l'Andorra, però potser podem fer que sigui una estructura combinada."

"Ens comprometem a ajudar el FC Andorra a buscar una solució transitòria mentre no hi hagi estadi nou, però han de ser ells els que parlin amb la Lliga perquè ells els puguin ajudar en aquest període transitori."

Per a Espot, la situació de l'Andorra "no és fàcil", però creu que han de treballar "colze a colze i a partir d'ara amb discreció".

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
Anar al contingut