Hoquei patins

El C. P. Vic derrota el Barça i s'emporta la quarta Copa del Rei de la seva història (2-1)

Els de Vic han fet un bon partit i han aguantat el 2-1, amb només un gol de renda fins al final del matx. Aquesta és la quarta Copa del Rei que guanyen

El Club Patí Vic ha guanyat la Copa del Rei d'Hoquei patins després de batre el Barça per 2-1. Aquesta és la quarta Copa del Rei que col·leccionen els de Vic, que ja l'havien guanyat el 1999, 2009, 2010 i enguany.

El primer gol del partit ha arribat en un moment clau, a 36 segons del descans. Ferran Font ha fet diana amb un llançament de falta directa que en un primer toc ha topat amb el porter, però que després ha rematat l'actual pitxitxi de la Copa del Rei.

A la represa, el Vic a tornar a marcar, gràcies a David Torres "Dava" (min. 2). El Barça, però, ha reaccionat i tres minuts més tard Sergi Panadero, d'esquenes a porteria, ha marcat el primer gol pels blaugrana  (2-1).

Els de Ferran Pujalte han aguantat i tot i que el Barça ha tingut dues oportunitats de marcar al final del partit, el porter del Vic, Carles Grau, nomenat MVP, ha estat clau en les aturades finals.