Hoquei patins

El Blanes derrota el Benfica a la pròrroga 2-3 i jugarà la final de la CERS amb el Liceo

El Blanes ha donat la sorpresa i jugarà la final de la Copa de la CERS. L'equip de la Selva ha derrotat el Benfica 2-3 en el segon enfrontament de la Final Four i s'encararà diumenge amb el Liceo en el partit pel títol. Els de Manel Barceló han patit de valent per vèncer els portuguesos ja que han hagut de remuntar en dues ocasions tot i que, finalment, un gol d'or a la pròrroga els ha donat el bitllet per a la final. Allà, els esperarà el Liceo, que ha eliminat l'Igualada en vèncer els catalans per 2-1.

Quan s'ha arribat al descans amb 1-0 a favor del Benfica pocs pensaven que els portuguesos, amb tot el suport de la seva afició, deixarien escapar la semifinal, però només començar el segon temps, el Blanes ha empatat. Els lisboetes no han acusat l'1-1 i poc després Joao Rodrigues ha avançat per segon cop els "encarnados". La reacció dels catalans ha estat immediata i Dani Rodríguez, dos minuts més tard, ha fet el 2-2 amb el qual s'ha arribat a la fi del temps reglamentari.

No ha estat fins a la pròrroga que un xut d'Armengol ha estat oportunament desviat per Ridaura i ha entrat al fons de la porteria benfiquista. El gol d'or ha suposat el 2-3 definitiu i ha segellat de manera brillant la classificació dels de la Selva per a la final.

L'Igualada cau eliminat

El Proinosa Igualada s'ha quedat a només un pas de classificar-se per a la final de la Copa de la CERS després de perdre aquest dissabte davant el Liceo de la Corunya per 2-1. En la final a quatre, que es disputa a Torres Novas (Portugal), els catalans han caigut amb els gallecs després d'un partit ajustat i emocionant. El Liceo s'ha avançat al primer temps gràcies a Gual però Jordi Creus, a quinze minuts per al final, ha empatat momentàniament. Josep Lamas, però, ha aconseguit el gol del triomf set minuts més tard en culminar una bona triangulació a l'interior de l'àrea, tot acabant amb les esperances dels de l'Anoia.

L'Igualada podria haver forçat la pròrroga en l'últim segon ja que ha gaudit d'un penal però una bona aturada de Llaverola a xut de Formatgé ha posat punt final a les esperances dels catalans. L'altre finalista sortirà del partit que aquest vespre disputen el Blanes amb el Benfica.