Marc Bartra, celebrant un gol amb Borja Iglesia i Juanmi, en una imatge d'arxiu (EFE)
Futbol

El Betis traspassa Marc Bartra per rebaixar la llista de jugadors no inscrits

El central penedesenc marxarà al Trabzonspor turc en una operació que inicialment no venia de gust ni al club andalús ni al mateix jugador

Actualitzat

Manuel Pellegrini, en la roda de premsa prèvia a l'estrena del Betis a la Lliga 2022-23, ha confirmat que Marc Bartra no serà jugador de l'equip aquesta temporada i que marxarà traspassat. 

"Marc ha estat valorant les alternatives que tenia. Se'n va al club amb el que ha estat negociant. Tenia molts dubtes i ha optat per marxar. Per la situació econòmica que tenim, no estem en disposició de reemplaçar Bartra amb ningú"

Bartra està acabant de tancar la seva marxa al Trabzonspor a canvi de 5 milions d'euros amb un contracte de 2 temporades més una tercera d'opcional. L'exbaugrana, de fet, ja apareix en un tuit del club turc saludant els seguidors de l'equip mentre es dirigeix cap al seu nou destí. 

 

 

El central català, de 31 anys, té una de les fitxes més altes d'un club amb un excés de massa salarial per resoldre: Pellegrini no podrà comptar amb fins a sis jugadors contra el'Elx, aquest dilluns, perquè el club no els pot inscriure: Bravo, Guardado, Joaquín, Luiz Henrique, Luiz Felipe i Willian José. amb la marxa de Bartra, tan bon punt es faci oficial, el club espera poder-ne inscriure algun.  

 

 

Anar al contingut