Tros de tap de Maye a Ennis (acb Photo / J. Alberch)

El Baxi Manresa ofereix una altra gran tarda al Nou Congost (91-72)

Pedro Martínez va advertir al tuiter que després d'una gran victòria com la del Palau, podia venir una patacada. Però aquest Baxi no es relaxa ni es deixa portar per l'eufòria. Ha desmuntat el Gran Canària en l'últim quart

El Gran Canària, amb un Brussino molt fi, ha estat superior en el primer quart (16-24). Però el Baxi, que ja havia superat els de Las Palmas en la primera volta, ha anat agafant el ritme. Només ha permès 12 punts al rival en el següent quart i en atac, Ismael Bako ha sobrevolat el cèrcol amb molta continuïtat. En el tir, Luke Maye, cada vegada més protagonista.

La trencadissa ha arribat en l'últim quart, quan els de Porfi Fisac, amb baixes importants i amb 5 derrotes seguides, han tret la bandera blanca. I el Manresa, que venia de l'enorme alegria del Palau, ha aconseguit un parcial de 31 a 17 en l'últim quart, amb jugades per fer aixecar la grada. La festa s'ha interromput momentàniament amb la patacada de Bako en un intent d'esmaixada. La caiguda ha estat esfereïdora. Però el belga és una roca. I el Baxi, és l'equip de moda. 91 a 72, i dimecres que pot certificar el bitllet per a la Copa rebent l'Obradoiro en partit de la primera volta.