Bàsquet

El Barça viatjarà al complet a Belgrad per enfrontar-se al Madrid

Kuric, amb molèsties, i Higgins, amb un problema personal, viatjaran i l'equip estarà complet

Jordi RobirosaActualitzat

Aquest dilluns era dia d'atenció als mitjans al Palau i com que es tractava de parlar de la final a 4, a la sala de premsa avui no s'hi cabia. I això fa molt de goig. El primer en intervenir ha estat un Sarunas Jasikevicius trannquil confiat:

Jo crec que estem bé, que arribem bé. Ens enfrontem a un rival que té molta gana de guanyar-nos i que arriba en el seu millor moment de la temporada, però nosaltres arribem bé. Al rivl ja el coneixem molt i sabem que no ens regalaran res. Sempre acostumen a sorprendren's amb coses noves, però estem preparats.

El millor jugador del campionat, Nikola Mirotic, atenia tranquil·lament a diversos mitjans de comunicació, entre ells TV3. Pensin que qui escriu aquestes línies el coneix d'ençà que era un júnior i va seguir tota la seva trajectòria en l'NBA, per això les converses amb ell sempre són cordials.

Veig al nostre equip molt bé, molt motivat, amb ganes d'afrontar aquest nou repte. Si que es veritat que fa unes setmanes estàvem una mica al límit, no jugant com hem de jugar; però ara mateix som molt conscients de com hem de jugar. La meva familia a Montenegre? Vindran tots a veurem. Belgrad serà una festa del bàsquet. 

I finalment Laprovittola, que recordem que va sortir malament del Madrid on pràcticament no va tenir ocasions, expressava el seu sentiment:

Em fa una il·lusió tremenda jugar aquesta final a 4. Al Barça estic creixent molt; he donat moltes passades endavant. Crec que he demostrat molt aquesta temporada i espero demostrar encara més aquesta setmana. 

El Barça viatjarà aquest dimarts a la tarda cap a Belgrad. Dijous s'enfrontarà al Madrid.

 

ARXIVAT A:
Eurolliga
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut