aquest dimarts al vespre a les oficines de la Ciutat Esportiva blaugrana
Aquest dimarts al vespre a les oficines de la Ciutat Esportiva blaugrana
barça

El Barça no fitxa cap jugador per al primer equip al mercat d'hivern

El club blaugrana no ha tingut temps material per portar un reforç que Xavi hauria agraït. Això sí, Julián Araujo pot incorporar-se al filial de Rafa Márquez

Redacció Esport3Actualitzat

Després de consumar-se l'esperada inscripció de Gavi, el Barça treballarà fins a l'últim moment del dia per poder inscriure Araujo i Marcos Alonso amb el seu nou contracte.

En el capítol d'incorporacions, el Barça assumeix que no fitxarà cap jugador per al primer equip. D'ençà que dilluns es va obrir una escletxa en el fair play gràcies a l'estalvi de les sortides de Memphis i Piqué, no hi ha hagut temps material per gestar una operació que augmentés la profunditat de la plantilla de Xavi Hernández.

Tot i això no es descarta que arribi algun jugador per al filial que pugui acabar sent útil per al primer equip. Sona amb força el lateral dret de Los Angeles Galaxy Julián Araujo. A hores d'ara, a les oficines de la Ciutat Esportiva, on s'ha vist Jordi Cruyff, s'ha estat pendent de l'oficialitat de la venda d'Héctor Bellerín.


Amb la baixa de Dembélé i les marxes de Memphis i el lateral de Calella --que avui ja no s'ha entrenat--, Xavi agrairia algun reforç però amb una condició claríssima.

Mentre a la gespa l'equip preparava el partit contra el Betis, al despatx de les negociacions, matí tranquil. I la calma ha seguit sent la tònica dominant a les últimes hores del dia, molt diferents al frenesí de l'estiu.

El fair play va oferir una petita possibilitat econòmica al club blaugrana de tancar una incorporació. La prioritat era un jugador ofensiu de banda. La possibilitat --aquest marge de 5 milions-- hagués permès inscriure un reforç i la prioritat dels tècnics és un atacant de banda que permeti atenuar l'absència del lesionat Dembélé.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut