barça

Dembélé es lesiona la cuixa esquerra en el seu moment més dolç i estarà un mes de baixa

Segons han confirmat les proves, l'extrem ha tornat de Montilivi amb una lesió al recte anterior que li complica, i molt, jugar contra el Manchester United

Redacció Esport3Actualitzat

El barcelonisme ha viscut el seu déjà-vu més temut. Ousmane Dembélé, el jugador més en forma de l'equip blaugrana, ha hagut d'abandonar la gespa de Montilivi amb dolor muscular quan només s'havien disputat 25 minuts de joc. Ja al final del partit, Xavi ha confirmat una lesió que l'obligarà a canviar els plans previstos, i en arribar a la capital catalana les proves realitzades han confirmat que l'extrem té afectat el recte anterior de la cuixa esquerra. El temps de recuperació previst estarà al voltant d'un mes, una baixa que li complica i molt ser a l'eliminatòria d'Europa League contra el Manchester United, prevista per als dies 16 i 23 de febrer.

A banda d'aquest esperat duel continental, i si no hi ha cap sorpresa majúscula, el contratemps farà que Dembélé es perdi els propers cinc partits de Lliga --els desplaçaments als camps del Betis, Vila-real i Almeria i les visites de Sevilla i Cadis-- i l'anada de les semifinals de la Copa del Rei.

Dembélé ha abandonat l'estadi gironí visiblement coix, com han captat les càmeres de TV3.

La jugada desgraciada

L'extrem francès s'ha llançat la pilota llarga per mirar de superar per velocitat el lateral gironí Arnau Martínez, però s'ha acabat aturant en sentir una punxada. Immediatament, s'ha posat la mà sobre la cuixa esquerra. Malgrat tornar-ho a intentar en la jugada següent, Dembélé ha demanat el canvi davant el gest angoixat del seu tècnic. Xavi ha donat entrada al reservat Pedri.

Pedri entra en el lloc de Dembélé, lesionat

Dembélé, castigat per les lesions en els seus primers anys de blaugrana, feia més d'un any que no es trencava. L'última lesió de consideració del mosquit amb el Barça va ser el 4 de novembre del 2021, una elongació al semimembranós de la cama esquerra quan encara no havia arribat al Camp Nou Xavi, el tècnic que ha impulsat la seva història al Barça a base de grans dosis de confiança.

Mira la lesió de Dembélé i el resum del Girona-Barça (0-1)

ARXIVAT A:
Dembélé
Anar al contingut