Barça

Xavi: "Un reforç ens aniria molt bé. Estem oberts a fer-ho avui"

El tècnic obre la porta a un reforç imminent davant la confirmació de la sortida d'Héctor Bellerín

Redacció Esport3Actualitzat

L'últim dia de mercat de fitxatges i la gairebé segura marxa de Bellerín han centrat la roda de premsa de Xavi prèvia al partit d'aquest dimecres contra el Betis. Sobre el lateral i un possible substitut ha dit:

"Depenem motl del fair play una altra vegada. Potser hi ha la sortida de l'Héctor Bellerín. Ens ha demanat sortir i s'entén. Mai una mala cara. Amb la retirada del Piqué, la sortida de Memphis i l'Héctor, un reforç ens aniria molt bé. Estem oberts a una incorporació en aquestes últimes hores"

 

Dona més detalls sobre la baixa de Dembélé

El terrassenc ha donat un toc d'alerta sobre les conseqüències de la lesió del francès, i n'ha donat més detalls:

"És una lesió difícil de preveure. Depèn de la seva recuperació i les seves sensacions. És una lesió muscular, en una zona díficil. És una baixa important. Es trobava en un gran moment de joc i confiança. És una baixa difícil de suplir però intentarem que no es noti"

Veu la plantilla compensada, però...

Preguntat si hi ha necessitat de reforçar la plantilla, Xavi ha dit:

"La plantilla la veig compensada tot i les tres baixes. Amb la marxa de l'Héctor, potser necessitem algú. Estic content però amb la plantilla i la veig compensada i competitiva. En principi no necessito res específic. El que vingui ens ha de servir per reforçar-nos. Estem bé. Si sorgeix una possibilitat, endavant. Si no, amb tranquil·litat, estem bé. No estic massa pendent del mercat. Estic pendent del Betis. Demà tenim un partit que ens podem posar a 8 punts del segon classificat. Això és el que em preocupa i m'ocupa. Si no podem fitxar ningú, puc tirar del filial i el juvenil"

La inscripció de Gavi, que s'ha produït aquest mateix dimarts després d'una ressolució judicial, també ha estat protagonista en la sala de premsa:

"Sembla que un jutge ens dona la raó tot i que no entenc de lleis. És una bona notícia pel Gavi i per nosaltres. Ara la pilota és a la teulada de la lliga. Espero que es pugui fer la inscripció ja. La prioritat és tenir un jugador assegurat com Gavi. Poder-lo inscriure és una gran notícia. No veig a Gavi canviant d'aires. El veig molt feliç al Barça"

Aquest dissabte (21h), Betis-Barça, partit pendent de la primera volta:

"Ens serveix de referència el Betis-Barça de la Supercopa. És un equip amb molt talent, díficil de contrarestar. Amb pilota és dels millors equip de la lliga. Pellegri està fent una feina fantàstica. Al seu estadi ens costarà molt. La clau és tenir la pilota. Si no, és un rival que et pot sotmetre i complicar la vida. "Demà és una altra final. Hem de sortir amb intensitat, actitud i millorar coses en atac. És el que ens va faltar a Girona. Estem bé en la circulació alta però s'ha de tenir més punch a dalt. En la pressió alta, en defensa anem bé. Som els primers que fem autocrítica. És un camp molt difícil el del Betis""

Amrabat com a possible fitxatge

"De noms que no són de l'equip no en puc parlar. Em sembla un bon futblista"

Demana un pas endavant a Raphinha :

"Ha de generar més coses en atac, atrevir-se més. Ser més decisius en tres quarts de camp. Tinc molta fe que ens marcarà diferències. Porta 4 gols i 7 assistències. Que segueixi amb la confiança que li tenim nosaltres"

El rendiment d'Ansu Fati, una pregunta recorrent a les rodes de premsa de Xavi:

"Ha hagut de jugar partits difícils. Al Metropolitano, al casa del Getafe i el Girona. Rivals defensius amb centrals molt forts. L'altre dia va fer un gran partit. Vam tornar a veure un Ansu amb una intensitat tremenda i tornarem a veure un gran Ansu, segur"

Javier Tebas té animedvarsió contra el Barça?

"Li heu de preguntar a ell. No ho sé. El conec poc. No tinc tracte personal amb ell"

El nivell de joc de l'equip:

"Dels últims 6-7 partits, hem jugat bé en 4. En la resta no vam estar massa fins. El nostre objectiu i el nostre ideari és a partir de jugar bé, guanyar partits. No sempre s'aconsegueix. El futbol té això. El que hem de fer és acostar-nos al nivell de la final de la Supercopa. Vam fer un partidàs. Però no sempre és així. El futbol es treballa molt i s'iguala molt. Al Liverpool, el Bayern, la Juve o l'Inter els costa. Ara és un altre futbol. Tot està molt més igualat"

Sobre la situació de Pablo Torre a la primera plantilla del Barça, el terrassenc ha dit:

"Pablo és jugador del primer equip i hi ha la possibilitat de jugar al filial quan no jugui molt amb nosaltres. No vull que marxi cedit"

L'aportació golejadora de Pedri:

"Pedri porta gols i són decisius. Li exigem. Ho ha de fer i n'és del tot capaç. Els ho demanem als jugadors de segona línia"

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut