(@FCBfutbolsala)
Futbol sala

El Barça topa amb la resistència del Palma (3-1)

L'equip d'Andreu Plaza s'estavella davant un gran Barrón i els pals i hauran de buscar la final al Palau

Oriol VidalActualitzat

Barrón, sempre providencial, i els pals (fins a tres) han frustrat la presència del Barça en la gran final de la Lliga per la via directa. Ni creant un munt d'ocasions, ni jugant al límit, ni tan sols arriscant amb el porter-jugador durant els últims vuit minuts. No hi ha hagut forma. Son Moix, pista calenta, ha estat inexpugnable i feliç amb un 3-1 que ha castigat en excés la falta d'encert blaugrana. Eliminatòria empatada i el Palau decidirà dilluns.

Des de bon començament, la pressió intensa dels blaugranes ha descolorit el Palma i la pluja d'ocasions catalanes ha inundat la pista. Després que Adolfo topés amb el pal, els homes d'Andreu Plaza han forçat Barrón a fer hores extres. Tant Adolfo, com Ferrao en dues ocasions i Diego, després d'una maniobra extraordinària, han vist volar Barrón amb èxit. També Esquerdinha s'ha desesperat, quan ha fallat tot sol després d'una assistènia màgica de Joselito. I, ves per on, el Palma d'Antonio Vadillo ha inaugurat el marcador en el seu primer xut. En el minut 13, Diego Nunes s'ha avançat a la construcció d'AIcardo i ha fet l'únic gol dels primers vint minuts. Son Moix ha fet creure i créixer els seus, però el Barça, que aquest cop ha administrat bé les faltes, no ha patit danys més grans.

La represa, però, ha ha estat dolorosa. Només es duia un minut i mig quan Felipe Paradynski li ha pispat la cartera a Diego a mitja pista i en una contra unipersonal ha col·locat el 2-0 de xut creuat. L'escenari ha començat a ser preocupant amb el pas dels minuts, perquè tot i que la generació d'oportunitats ha estat molt fluïda, els gols culers no han arribat: Esquerdinha no ha tingut el dia i Barrón, sí (fins i tot li ha tret una pilota amb el rostre) i pitjor han estat Adolfo i Joselito, que han xutat desviat en dues accions immillorables.

Entrats ja els últims deu minuts, Ferrao ha demanat pilotes als companys per trencar la contenció de Tomás i companyia, I el partit ha entrat en una anada i tornada vibrant. Juanjo ha salvat una opció claríssima d'Eloy Rojas, acte seguit Leo Santana s'ha topat amb el pal i en la rèplica, ara sí, ha arribat el 3-0, en un exercici de redempció d'Eloy, que ara sí, ha superat Juanjo amb molta sang freda després d'una excel·lent passada que l'ha deixat tot sol. Al Barça no li ha quedat més opció que arriscar amb el porter-jugador els últims vuit minuts. Però l'esperança no ha passat d'un bon gol de Marcenio a falta de quatre minut i mig. Barrón ha seguit en mode mur i aquesta nit protagonitzarà els malsons dels jugadors barcelonistes.