Actualitat blaugrana

El Barça tanca un acord amb el sevillista Christian Poulsen per tres temporades

La directiva del Barça ja està movent fitxa per reforçar la plantilla de cara a la pròxima temporada. El primer reforç serà en defensa, una de les posicions on més pateix l'equip blaugrana, i que actualment ocupen Márquez i Edmílson. El Barça no vol deixar els deures per a l'últim moment i segons ha pogut saber TV3, ja té un acord amb el migcentre del Sevilla, Christian Poulsen. El danès ha acordat vestir-se de blaugrana per tres temporades, i pels tècnics del Barça és el relleu ideal de José Edmílson, una de les baixes segures per a la temporada que ve. Només queda tancar la negociació amb Del Nido, però el fet que el jugador quedi lliure d'aquí a un any juga a favor dels interessos del Barça.

Actualitzat

Christian Poulsen, que va arribar al Sevilla a cost zero després d'haver acabat contracte amb el Schalke 04, seria un altre negoci rodó per al president sevillista, José María del Nido. El danès té una clàusula valorada en 10 milions d'euros, que es podrien rebaixar, ja que li queda només un any de contracte amb el club del Nervión, que al final de la temporada que ve podria veure marxar el jugador sense cobrar ni un cèntim.

Poulsen, de 28 anys, té un acord amb el Barça per tres temporades i les negociacions s'han fet a través de l'agent futbolístic Bayram Tutumlu, el mateix que el va portar del Schalke al Sevilla.

Poulsen és un migcampista defensiu, que en ocasions pot jugar també de central. Aquesta polivalència és un dels aspectes que més han convençut els tècnics del Barça, que el consideren el relleu ideal de José Edmílson, una de les baixes segures per a la temporada que ve, o fins i tot de Rafa Márquez, que pel seu rendiment irregular els dos últims anys podria entrar en el "pla renove" que s'està dissenyant.

Anar al contingut