El Barça, sense jugadors del primer equip, supera el Girona (2-1) i jugarà la final de la Copa Catalunya

Hi haurà derbi en la final de la Copa Catalunya. L'Espanyol, que ha derrotat el Nàstic en la primera semifinals, s'enfrontarà amb el Barça, que s'ha desfet del Girona en la segona semi. L'equip blaugrana, representat per jugadors del filial i el juvenil i amb Eusebio Sacristán a la banqueta, ha capgirat un gol inicial dels gironins obra de Gaizka Saizar en el minut 32. Cristian Lobato, en una bona acció individual, ha empatat abans del descans i Martí Riverola, en el 57, ha donat el triomf al Barça. La final de la Copa Catalunya, entre Barça i Espanyol, aquest dimarts en directe a TV3 (21.45 hores).

Entre seleccions i vacances, cap jugador del primer equip del Barça. Eusebio Sacristán, al capdavant d'un filial també amb notables absències. D'entrada, més sòlids i més compenetrats els de Raúl Agné. A passada de Dorca s'ha avançat el Girona amb un gol de Gaizka Saizar a la mitja hora de joc. L'ex de la Ponferradina, una de les deu cares noves dels gironins, ha marcat en tots els partits d'aquesta pretemporada dels de Raúl Agné. A falta de joc combinatiu, l'empat ha arribat en una acció individual de Cristian Lobato. L'ex de l'Hospitalet ha deixat palès quina és la seva cama bona, l'esquerra. L'empat a un arribava poc abans del descans en la primera rematada entre els tres pals dels d'Eusebio Sacristán.

Bona estratègia dels gironins en arrancar la segona part. A punt de marcar Benja, talla Sergi Gómez. Del possible 2-1 s'ha passat a l'1-2. Jugada ben trenada, passada de Carmona i gol de Martí Riverola. Tres rematades a porteria, dos gols dels blaugranes, que a poc a poc han obtingut el control de la pilota i, amb aquesta, el control del partit. Brillant per damunt de tots, l'elèctric Gerard Deulofeu. Juvenil de primer any, la seva presència a la segona part ha fet molt de mal al sistema defensiu d'un Girona que ha tingut una bona ocasió per empatar, amb una rematada de Dorca salvada per Rubén Miño de manera espectacular.

La final entre el Barça i l'Espanyol, aquest dimarts a tres quarts de deu del vespre.