Barça

El Barça, sense centrals de recanvi a Torí per la lesió de Mingueza

El Barça ha arribat a Torí amb la baixa per sanció de Piqué i amb Lenglet i Araujo com a únics centrals disponibles

Redacció Esport3Actualitzat

Dels cinc centrals que el Barça té inscrits per jugar la Lliga de Campions, només pot comptar amb dos per al partit contra la Juventus d'aquest dimecres. L'expulsió de Gerard Piqué contra el Ferencváros trenca la parella titular en l'esquema de Ronald Koeman, de tal manera que Ronald Araujo acompanyarà Clement Lenglet. No hi ha cap altra opció, ja que el Barça no té cap més jugador disponible per a aquesta demarcació. 

Les baixes del mencionat Piqué i del lesionat Philippe Coutinho són les principals novetats a la convocatòria respecte el clàssic: 

 

La baixa de Piqué per al desplaçament de Torí s'afegeix a la de Samuel Umtiti, de baixa sense data prevista de reaparició. A aquestes dues absències obligades se suma la d'Óscar Mingueza, central del Barça B inscrit a la llista de la Champions, que es va lesionar aquest cap de setmana al bíceps femoral de la cama esquerra. Els altres centrals del B, Ramos Mingo, Igor o Arnau Comas, no poden jugar la Champions sense estar inscrits a la llista, ja que no fa dos anys seguits que juguen al club. En el cas d'Arnau Comas, encara que la seva arribada al club és anterior, el fet d'haver anat cedit la temporada passada també ho impedeix.

En circumstàncies normals, Koeman n'hauria de tenir prou amb Lenglet i Araujo per jugar el partit, però davant qualsevol contingència, hauria d'improvisar un central. Jugadors com Busquets, De Jong o Sergi Roberto tenen alguna experiència, molt esporàdica, en aquesta demarcació.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut