El Barça, a la pista de l'O Parrulo (@FCBfutbolsala)
Futbol sala

El Barça s'emporta la victòria de Ferrol amb dos gols en els últims segons (0-2)

El Barça guanya l'O Parrulo, el cuer, gràcies a dos gols de Dyego i Aicardo pocs segons abans del final del partit. Ha estat l'últim enfrontament dels blaugrana abans de la cita amb la Final a 8 de la Champions que es disputarà a Zadar. La final es podrà seguir en directe per Esport3 a partir de dimecres que ve.

Redacció Esport3Actualitzat

A la pista del cuer, l'O Parrulo de Ferrol, el Barça no ha pogut imposar el seu domini, tot i generar perill, un perill que no ha estat suficient com per perforar la porteria gallega a la primera part. Sense Ferrao, Adolfo i Coelho, reservats per a la Champions, la diferència de posicions a la classificació no s'ha fet visible en un primer temps equilibrat, en què Espíndola ha estat destacat, especialment en dues ocasions blaugranes: un xut d'Aicardo i un altre de Daniel. Dídac també ha tingut una bona intervenció per evitar el tir de Tales.

La segona part ha estat per un Barça que sí ha dominat i ha generat innumerables ocasions però que ha estavellat els seus intents en un excels Espíndola. El porter de l'O Parrulo ha allunyat amb les dues mans un intent d'Aicardo, ha allunyat una picada alta de Matheus i amb bons reflexos ha tret una mà salvadora al xut de Daniel dins de l'àrea. Espíndola també ha tingut un aliat en el pal, que l'ha ajudat a salvar l'ocasió de Joselito. Però Kevin Chris també l'ha tingut, i Dídac ha aparegut per impedir el gol. 24 segons abans del final, Dyego ha trobat el gol quan l'O Parrulo s'ho havia jugat tot, abocat a la seva pista amb porter-jugador. I quan faltaven sis segons, Aicardo ha fet el segon i definitiu. El Barça se n'anirà a la cita de la Champions després d'una victòria suada a la Lliga, a la pista del cuer.

Anar al contingut