Barça

El Barça retira de l'ordre del dia la votació de la modificació de l'escut

Josep Maria Bartomeu ha dit que es farà una reflexió interna de la qüestió, que es podria sotmetre a un referèndum entre tots els socis. Molts compromissaris han abandonat el Palau indignats i demanant que volien votar

Actualitzat

Polèmica a l'assemblea de compromissaris del Barça. Després d'aprovar-se sense problemes els números de la temporada passada i el pressupost de l'actual s'ha arribat al punt més esperat, la ratificació del canvi de l'escut del club. La majoria de les intervencions dels compromissaris han estat contràries i això ha provocat que la junta decidís retirar el punt de l'ordre del dia i no sotmetre'l a votació.
   
Aquesta decisió ha provocat la indignació de molts compromissaris, que han demanat a crits que volien votar. Bartomeu ha dit que es farà una reflexió interna de la qüestió, que es podria sotmetre a un referèndum entre tots els socis.

Votació perduda per modificar els estatuts

L'Assemblea també ha tombat la modificació dels articles dels estatuts que permetien eliminar el topall a l'hora de demanar crèdits que superessin el 10% del pressupost.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut