Futbol sala

El Barça reprèn els entrenaments...però a l'aire lliure

L'equip blaugrana ha tornat a la feina pendent encara de saber com es resoldran les competicions en què està involucrat
Actualitzat
Andreu Plaza, dirigint l'entrenament amb mascareta i guants (@FCBfutbolsala))

Pendent de saber del cert com es resoldran les competicions en què està involucrat, el Barça de futbol sala ha reprès aquest dimarts els entrenaments. Això sí, ho ha fet a l'aire lliure, en dos dels camps d'entrenaments de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El tècnic Andreu Plaza ha disposat una tornada a la feina diferent atès que els jugadors havien de fer pràctica individualitzada i complir amb el distanciament imposat pel coronavirus.

En espais ben delimitats per a cada jugador, l'equip blaugrana s'ha exercitat garebé dues hores en una sessió predominantment física però amb contacte amb la pilota. Sergio Lozano, lesionat a la Copa, s'ha entrenat amb normalitat, mentre Ferrao i Esquerdinha han continuat fent recuperació.

 

La Lliga de futbol sala, segons va aprovar la Federació Espanyola, s'ha de resoldre amb un play-off exprés, en data i seu encara per determinar. Mentre, la Final Four de la Futsal Champions, que s'havia de jugar a Bielorússia l'últim cap de setmana d'abril, està ajornada sense data. 

 

Anar al contingut