acb Photo / M.A. Polo

El Barça remunta però viu un desenllaç fatal a la Fonteta (71-68)

L'absència de Laprovittola acaba sent determinant per al poder ofensiu del Barça

Xevi BardoletActualitzat

Segona derrota de la setmana del Barça que sense Laprovittola perd poder ofensiu. Abrines ha empatat el partit amb un triplàs, però Willy, que estava fent un partidàs, ha comès una falta que ha condemnat els blaugranes.

• Múscul i velocitat ofeguen el talent: l'exblaugrana Brandon Davies és el jugador més talentós d'un València on predomina el múscul. Llevat dels primers compassos, l'exuberància física dels taronges ha frenat el Barça. Només Hernangómez i Kalinic han trobat una mica d'encert davant la defensa dels d'Àlex Mumbrú. El menut Jared Harper ha portat el ritme al seu gust. Atenció al 5 de 21 del Barça en tirs de 2 en la primera part. 45 a 33.
  • La dependència de Willy: amb Laprovittola de baixa, els punts costen més d'arribar. I amb la zona atrinxerada, el Barça ha recorregut als triples d'Hernangómez i de Parker per entrar en partit. Ha igualat l'agressivitat del rival i Jokubaitis ha acabat despertant. Amb empat a 61, es presentaven 5 minuts finals d'alta volada.

• Abrines gairebé ho salva: final carregat d'imprecisionscom dijous a Madrid. Quan el Barça semblava sentenciat, ha arribat un triple d'Abrines d'aquells que només anoten els escollits. Quedava tota una possessió taronja i amb 4 segons per jugar-se, Willy Hernangómez -22 punts i 8 rebots avui- ha anat a fer una falta a Chris Jones. El Barça no estava en bonus, però Jones ha estat llest i ha aconseguit treure una acció de tir. I tres tirs lliures. No n'ha errat cap. En la darrera acció, Abrines no ha pogut repetir. 71 a 68.