Mirotic somrient durant l'últim entrenament del Barça al Pionir de Belgrad
Eurolliga

El Barça recupera Mirotic i Brandon Davies contra l'Estrella Roja

El montenegrí i el nord-americà s'han entrenat sense problemes i poden reaparèixer aquest divendres al Pionir de Belgrad

Nikola Mirotic tornarà a la pista després d'unes setmanes absent per motius personals. El montenegrí és amb l'expedició blaugrana a Sèrbia, on aquest divendres s'enfrontaran amb l'Estrella Roja. Sarunas Jasikevicius també recupera Brandon Davies, tot plegat amb l'objectiu de consolidar les posicions de privilegi a l'Eurolliga, on ara són segons, només darrera del CSKA de Moscou. Els dos jugadors han participat sense problemes en l'últim entrenament al Pionir de Belgrad previ al partit.

El tècnic blaugrana s'ha mostrat satisfet de poder recuperar dues peces importants els seus esquemes, però ha avisat que encara s'han d'anar integrant per la falta de ritme després d'un temps d'inactivitat.

"Recuperar Mirotic i Davies és molt important, però els haurem d'integrar a poc a poc perquè encara els falta ritme. És un moment de la temporada interessant i estem recuperant jugadors importants."

Anar al contingut