BARÇA

El Barça pot renovar de forma unilateral el contracte d'Ansu Fati fins al 2024

Segons informa el programa "Tot costa", de Catalunya Ràdio, el representant del futbolista, el portuguès Jorge Mendes, considera que la clàusula d'ampliació no és vàlida i que la seva vinculació com a blaugrana s'acaba al 2022

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça té l'opció d'ampliar de forma unilateral el contracte d'Ansu Fati dues temporades més fins al 30 de de juny del 2024, segons ha explicat el programa "Tot costa" de Catalunya Ràdio. Es dona la circumstància que fa pocs dies el jove extrem blaugrana es va convertir en futbolista del primer equip a tots els efectes i va canviar el dorsal 31 pel 22 que va deixar lliure el xilè Arturo Vidal.

Aquest canvi contractual també va provocar que la seva clàusula de rescissió augmentés de 170 a 400 milions d'euros amb una millora del contracte que es va revisar el 4 de desembre del 2019 per blindar el futur del futbolista d'origen guineà un cop passés al primer equip blaugrana.

Tot i aquest blindatge, segons la mateixa informació existeixen diferències de criteri entre el representant d'Ansu Fati, el portuguès Jorge Mendes, i el club blaugrana. Segons el Barça, hi ha la possibilitat de forma unilateral d'ampliar dos anys més l'actual contracte. En canvi, Mendes considera que la clàusula d'ampliació no és vàlida i que la seva vinculació com a blaugrana s'acaba al 2022.

Malgrat les desavinences entre les dues parts, les negociacions per a la millora contractual d'Ansu Fati les va portar l'anterior representant del futbolista, Rodrigo Messi, i per tant Mendes estaria tensant la corda per obtenir un augment considerable de la fitxa del futbolista, un dels més mal pagats de la plantilla. Tot i això, el Barça també és conscient que caldrà millorar-li el contracte per blindar-ne la continuïtat.

ARXIVAT A:
AnsuFati
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut