Pau Ribas seguirà al Barça Lassa (@FCBBasket)

El Barça Lassa passa per sobre del San Pablo Burgos (111-81)

Un espectacular Pau Ribas ha liderat, al costat de Moerman i Oriola, el joc ofensiu dels blaugranes

El Barça Lassa suma una nova victòria a la Lliga Endesa, i ja en van tres en tres partits. Aquest diumenge, davant del recent ascendit San Pablo Burgos, els blaugranes han passat literalment per sobre dels castellans (111-81).

Exhibició dels de Sito Alonso al Palau Blaugrana amb un estel·lar Pau Ribas que ha signat 21 punts i ha estat el màxim encistellador del partit. L'han seguit dues de les incorporacions d'aquest nou Barça Lassa renovat de dalt a baix, Adrien Moerman (17 punts) i Pierre Oriola (16 punts).

Els jugadors del Barça han dominat l'enfrontament de cap a cap sense concedir cap pilota davant d'un desconcertat Burgos que s'ha replegat en defensa i ha intentat tapar totes les fuites per evitar una desfeta massa contundent. 56-41, al descans.

Però lluny de maquillar el marcador, en el darrer quart el Burgos s'ha enfonsat mentre els blaugranes trepitjaven l'accelerador per oferir a l'afició del Palau una victòria inèdita en la història més recent. El resultat final (111-81), 30 punts d'avantatge, deixa molt clar que el nou Barça Lassa, tot i tenir encara amb diversos aspectes per millorar, ha recuperat l'ambició i la il·lusió per tornar a dalt de tot.