Valero Rivera ha estat el màxim golejador, amb 13 dianes, en el partit entre el Barça Lassa i el Cangas (@FCBHandbol)
Handbol

El Barça Lassa passa per sobre del Cangas (36-21) i el Fraikin Granollers tomba l'Osca (31-26)

La victòria de l'Ademar de Lleó sobre el Teucro fa que els blaugranes encara no puguin proclamar-se matemàticament campions de la Lliga Asobal

Actualitzat

El primer "match ball" del Barça Lassa per sentenciar la Lliga Asobal a la jornada 23 no ha sortit bé i això que els blaugranes han fet la feina superant amb una solvent victòria el Cangas Frigoríficos do Morrazo (36-21) i és que, per proclamar-se matemàticament campions, l'Ademar de Lleó havia de caure derrotat a la pista del Teucro, però els castellans s'han emportat el triomf (24-32).

El Barça Lassa ha dominat el duel davant del Cangas amb una solvència espectacular i amb un més que destacat Valero Rivera, que ha torpedinat la porteria dels gallecs amb 13 gols en el seu compte particular, més del doble del segon màxim golejador del partit, que ha estat el jugador del Cangas, Nicola Potic, amb 6 dianes.

D'aquesta manera, els blaugranes tenen una nova opció per conquerir la seva vuitena Lliga Asobal consecutiva a la propera jornada contra el Ciudad Encantada amb el permís, però, de l'Ademar de Lleó, que es veurà les cares contra el Puerto Sagunto.

 

El Fraikin Granollers tomba l'Osca (31-26)

Els vallesans, de la seva banda, han superat l'equip aragonès i escalen, de forma provisional, a la tercera posició de la Lliga Asobal. Els homes d'Antonio Rama han dominat l'enfrontament de cap a cap, 15-9 al descans, però, a les acaballes, han vist com l'Osca escurçava distàncies per acabar maquillant el marcador (31-26). Adrià Figueras i Da Silva, amb 6 gols cadascun, han estat els jugadors amb més encert de cara a porteria.

 

ARXIVAT A:
ASOBAL
Anar al contingut