Handbol

El Barça Lassa passa per sobre de l'Ademar de Lleó la nit que ofereix Copa i Lliga a la seva afició (37-27)

Un cop més, els blaugrana han demostrat que no tenen rival a la competició domèstica

Campions de la Copa del Rei i Campions de la Lliga, el FC Barcelona Lassa ha saltat a la pista del Palau Blaugrana travessant un passadís d'honor fet pels jugadors de l'Ademar de Lleó mentre els set-cents aficionats que hi havia a la grada aplaudien la gesta que els homes de Xavi Pascual han aconseguit una temporada més. Aquest partit just ha coincidit amb l'aniversari de la darrera derrota dels blaugrana a la Lliga Asobal, ja fa tres anys, davant del Naturhouse La Rioja.

Després de l'ovació inicial, el Barça ha anat per feina, tot i tenir la Lliga al sac a tres jornades del final de la competició, els blaugrana han regalat als seus seguidors una victòria, una altra, aclaparadora. Només començar, ja s'han avançat al marcador, 4-0, quan només feia cinc minuts que la pilota estava en moviment; al descans, 19-11.

Al segon temps s'ha repetit el mateix guió, domini contundent dels blaugrana, mentre els castellans intentaven maquillar el resultat com podien, no però imposar-se al totpoderós Barça era una gesta que ni tenint en joc la tercera plaça a la Lliga Asobal, i, per tant, la classificació per jugar a Europa, que a tres jornades del final, de moment passa a mans del Granollers gràcies a la victòria que ha aconseguit davant del Go Fit Sinfín.

Kiril Lazarov, amb set gols, Kamil Syprzak, amb cinc i Waell Jallouz amb quatre, han estat les grans referències en atac que han deixat sense cap opció l'Ademar de Lleó, 37-27 al final del partit.

Després del xiulet final, més celebracions, la Copa de la Lliga que Víctor Tomás, en senyal de comiat, ha deixat que fos Danjel Saric qui tingués l'honor d'aixecar-la.