Matheus ha deixat asseguts quatre jugadors rivals en el 0 a 2
futbol sala

El Barça ja és a la final four després de tombar el Pilsen amb un Matheus estel·lar

Matheus i Ferrao han completat la setmana perfecta dels blaugranes a Europa

Xavier LorenteActualitzat

El Barça continua fidel a la seva cita amb la final four. Com en cada participació europea, els blaugranes seran entre els 4 millors equips del continent. Nou de nou. La competició amb seu a determinar es jugarà a finals d'abril del 2022 (semifinal: 28/29 d'abril i final: 30 d'abril/1 de maig).

Els de Jesús Velasco han tret el bitllet per a les semifinals europees després de guanyar l'amfitrió, el Pilsen, en el partit d'aquesta tarda a la ciutat txeca. Amb l'única baixa de Pito per sanció, el Barça en tenia prou amb l'empat per aconseguir el seu objectiu davant uns txecs als quals només els valia la victòria. L'equip català ha imposat la seva llei gràcies al gol inicial de Ferrao (0-1, minut 4) i a dues dianes més de Matheus Rodrigues (0-2, minut 24; 0-3, minut 25). El primer gol de Matheus ha estat d'aquells que es recordaran per la seva factura. El de Sao Paulo ha driblat els quatre jugadors de camp del Pilsen travessant tota la pista. Un gol "messiànic".

El conjunt txec ha atacat amb porter jugador de manera constant a partir del 0 a 3 i només ha pogut superar Dídac en una ocasió tot i la seva insistència. L'1 a 3, obra de Vnuk, ha tingut la col·laboració involuntària de Sergio Lozano, que ha desviat lleugerament el seu xut. El Barça ha tancat la setmana perfecta a la República Txeca amb 3 victòries en els 3 partits d'aquesta Ronda Elit.

Anar al contingut