Els dos equips que han encadenat la xifra de 23 victòries, separats per 36 anys (@FCBHoquei)
Hoquei patins

El Barça iguala el rècord de triomfs seguits a la Lliga

L'equip blaugrana encadena 23 victòries després d'imposar-se a Igualada (3-5), un registre que només havia aconseguit el mateix Barça fa 36 anys

Actualitzat
El Barça d'hoquei patins va llançat cap al títol de l'OK Lliga, com ho demostra el seu triomf a Igualada (3-5), una de les pistes més difícils del campionat. L'equip blaugrana no només es va garantir el primer lloc a la fase regular guanyant a Les Comes. A més, va igualar un rècord de fa més de 30 anys: 23 victòries seguides en una mateixa temporada. Un rècord que havia establert el mateix Barça la temporada 83-84. Aquell equip dirigit per Josep Lorente i on jugaven, entre d'altres, els germans Torner, Paüls, Ayats, Venteo o Llonch.

Un rècord que 36 anys després ha igualat el mateix Barça i que té moltes opcions de superar dissabte que ve, en el partit que jugarà al Palau contra el Vic. 

El Barça ja va aconseguir la temporada passada un altre rècord: 52 partits consecutius sense perdre, la qual cosa vol dir que no en va perdre cap en tota la temporada. La ratxa es va trencar en el primer partit de l'actual OK Lliga. El Liceu el va derrotar per 2-1 a la Corunya. Des de llavors tot han estat victòries.

El Barça ja té ara la primera plaça garantida a la fase regular, mentre altres equips hauran de lluitar en les dues últimes jornades per entrar al play-off pel títol i en altres casos per evitar el play-off de descens. 

Anar al contingut