Futbol

El Barça i el Madrid es concentraran al mateix hotel hores abans del clàssic

Els dos equips s'allotjaran a l'Hotel Sofia, situat a pocs metres del Camp Nou, per motius de seguretat davant la massiva protesta prevista per la plataforma Tsunami Democràtic

Actualitzat

El FC Barcelona i el Reial Madrid es concentraran al mateix hotel, l'hotel Sofia, que és a pocs metres del Camp Nou, en les hores prèvies al clàssic, per preservar la seva seguretat davant la massiva protesta prevista per la plataforma Tsunami Democràtic.

El Barça canviarà la seva rutina prèvia habitual abans dels partits a casa i convocarà els seus jugadors al migdia de dimecres en aquest hotel barceloní en comptes que els jugadors arribin a l'estadi en els seus cotxes particulars. Posteriorment, els jugadors blaugrana dinaran junts en aquest hotel i després de descansar es desplaçaran fins a l'estadi escortats pels Mossos d'Esquadra.

Tot i això, des del club blaugrana no han volgut confirmar cap detall per preservar la seguretat i no confirmaran els moviments de l'equip d'aquest dia "per una qüestió de prudència".

El Reial Madrid també estarà allotjat al mateix hotel i el procediment de trasllat seria el mateix. La decisió s'ha pres a causa de la convocatòria feta pel Tsunami Democràtic. Aquesta plataforma, sorgida per respondre a la decisió de Tribunal Suprem en el cas del procés, ha convocat una concentració dimecres a les 16.00, quatre hores abans del començament del partit.

ARXIVAT A:
El Clàssic
Anar al contingut